Bättre totalekonomi och nyckelfärdiga lösningar

Vårt mål är att du alltid ska få en bättre totalekonomi genom att samarbeta med oss. Även om en produkt i sig inte har lägst pris ska den genom våra mervärden innebära lägre kostnader och större besparingar för dig som kund sett till hela produktens livscykel. Vi har många exempel på kunder som fått en bättre totalekonomi genom våra skräddarsydda lösningar.

Enorm kunskapsmassa

Ett skäl till att vi kan skapa god totalekonomi är att vi varit aktiva i branschen sedan 1949 och har den erfarenhet och spetskompetens som krävs för att göra viktiga beräkningar, ta fram tydliga tekniska beslutsunderlag och genomföra komplexa konsekvensanalyser. På så vis kan vi välja produkter som är perfekt applicerbara i våra kunders konstruktioner vilket optimerar funktionen och livslängden. Ett annat skäl är våra kundanpassade upplägg med konfektionering och paketering som innebär att du som kund får en produkt som är enligt dina önskemål vid leverans och på så vis kan spara både tid och resurser.

Färre produktionsstopp

Vi har marknadens bredaste sortiment vilket skapar bättre totalekonomi för dig som kund. Tack vare våra system för lageroptimering och logistik har både du och vi full kontroll över leveranserna och kan följa godset hela vägen. Samtidigt har vi ett upplägg som innebär att vi utnyttjar de bästa och snabbaste speditörerna i respektive region för att minimera driftstörningar och säkerställa en hög leveranssäkerhet. Dessutom kan vi förenkla administrationen med vårt kundanpassade inköps- och affärssystem.

Läs mer om oss i vår företagspresentaion.

Tre fokusområden

Våra kunder återfinns inom OEM, tillverkande industri, industri återförsäljning samt varvs- och offshorenäringarna. För att ge våra kunder en så bra service som möjligt har vi delat upp vårt erbjudande i tre områden:

  • Flödesteknik
  • Industrigummi
  • Tjänster

Lundgrenskatalogen

För att se våra produkter klicka på nedan länkar:

Se under Produktkatalog

 Konstruktionshandbok för Tekniska tätningar

 

Säkerhetsblad

Här kan du ladda ner säkerhetsdatablad från Eco Reseller Search.