Värdeskapande kundanpassning

Lundgrens representerar några av världens ledande tillverkare av produkter inom flödesteknik och industrigummi. Tack vare detta kan vi lagerföra och erbjuda marknadens bredaste sortiment av slang och slangtillbehör, transmissioner, gummi, hydraulik, packningsmaterial, O-ringar och radialtätningar.

Förbättrad lönsamhet och effektivitet

Vi strävar efter att förbättra din lönsamhet och effektivitet genom att omvandla och förädla produkterna till kundanpassade och konfektionerade lösningar. Vi kan även utveckla och ta fram specialanpassade produkter för specifika ändamål tillsammans med våra leverantörer - allt för att kunna erbjuda dig en så funktionell och kostnadseffektiv lösning som möjligt.

Världsledande produkter och varumärken

För att kunna tillfredsställa dina behov samarbetar vi sedan många år med flera av världens ledande tillverkare och varumärken. Tack vare vårt leverantörsutvärderingssystem kan vi erbjuda ett av marknadens mest kompletta och kvalitativa sortiment. Oavsett om du är på jakt efter en innovativ, teknisk lösning eller en väl beprövad och dokumenterad produkt har vi garanterat det du behöver.

Tuffa tester

Våra leverantörer investerar mycket tid och pengar på forskning och utveckling som kommer dig och andra av våra kunder till gagn genom vår försorg. Vi bidrar med kunskap kring produkterna genom skräddarsydda utbildningar i våra nära samarbeten. För att säkerställa att produkterna håller en hög och jämn kvalitet utsätter vi dem kontinuerligt för tuffa tester.

Proaktiva lösningar i nära samarbete

Våra välutbildade, engagerade och proaktiva medarbetare arbetar för att på effektivaste sätt bidra till lösningar som förbättrar dina processer och konstruktioner. Tack vare vår breda branschkunskap och vana av att hantera komplexa projekt kan vi se till att du alltid får rätt produkt i rätt tid på rätt plats. Naturligtvis är Lundgrens certifierade både enligt ISO 9000 och ISO 14001.

Läs mer om oss i vår företagspresentation.

För mer information kontakta oss på lmg@lundgrenssverige.se eller telefon +46 (0)31 84 03 90.