Lundgrens Sverige

Återställ ditt lösenord

Lim Loctite

Loctite Gängtätningar

Loctite Gängtätningar

Användningsområde: Loctite gängtätning tätar och låser gängförband. De förhindrar korrosion och har även en smörjande effekt som gör monteringen enklare. Loctite gängtätning fastnar ej i ventiler och filter som t ex PTFE-tejp. Loctite 5400 är ett hälso- och miljövänligare alternativ.

Loctite Flänstätning

Loctite Flänstätning

Användningsområde: Loctite flänstätningsprodukter ger skräddarsydda tätningar på styva metallflänsar. De har mycket god kemikaliebeständighet och kommer inte att krympa, nötas, deformeras eller åldras. Loctite 5800 är ett hälso- och miljövänligare alternativ.

Loctite Gänglåsning

Loctite Gänglåsning

Användningsområde: Tätar och låser gängförband i metall. Elminierar behovet av fjäderbrickor. taggbrickor och självlåsande muttrar. Loctite gängsäkring tätar även gängan och förhindrar korrosion. Loctite 2400, 2700 är hälso- och miljövänligare alternativ.

Arbetstemperaturintervall: -55°C - +150°C

Loctite Cylindrisk fastsättning

Loctite Cylindrisk fastsättning

Användningsområde: Loctite produkter för limning av cylindriska förband möjliggör glidpassning, förstärker press-och krymppassning och räddar slitna detaljer från kassering. De ersätter och förstärker splines, kilar och stoppskruvar. Loctite 6300 är ett hälso- och miljövänligare alternativ.

Loctite Silikoner

Loctite Silikoner

Användningsområde: Loctite silikoner limmar, tätar och kapslar in de flesta materialet. De är också utmärkta som tätning av flexibla flänsförband.

Loctite Snabblim

Loctite Snabblim

Användningsområde: Loctite snabblim limmar metall, plast och gummi mot varandra eller i kombination. Loctite 401, 431 och 454 limmar även porösa material som t ex trä. Även svårlimmade "feta" plaster som polyeten, PTFE och silikongummi kan limmas med hjälp av Loctite primer 770.

Loctite Kemisk Metallreparation

Loctite Kemisk Metallreparation

Användningsområde: Metallfyllda tvåkomponentsprodukter som används för att reparera defekter i gjutgods, fylla håligheter samt gjuta forma och fixturer.

Loctite MS-Polymerer

Loctite MS-Polymerer

Användningsområdee: Loctite MS-polymerer är flexibla enkomponentsprodukter som inte innehåller silikon eller isocyanater. De används i tätnings- och limningsapplikationer.

Loctite Konstruktionslim

Loctite Konstruktionslim

Användningsområde: Loctite konstruktionslim är tvåkomponentslim med mycket hög drag-, skjuv och fläkhållfasthet. De limmar de flesta materialet som t ex metall, plast, gummi, trä, sten, glas mm.

Loctite UV-härdande lim, Aktivatorer och primers

Loctite UV-härdande lim, Aktivatorer och primers

Användningsområde: UV-härdandelim: Loctite UV-lim används för limning av transparanta material. De härdar när de utsätts för UV-ljus från en UV-lampa. För mer information se under Produkt beskrivning, i tabellen nedan. Aktivatorer och primers: Aktivatorer påskyndar härdningen medan en primer förbättrar vidhäftningen för limmet.

Loctite Rengöring, Handrengöring, Avfettning

Loctite Rengöring, Handrengöring, Avfettning

Användningsområde: Rengöring: Loctites rengöringsprodukter rengör och avfettar och skapar perfekta förutsättningar för en lyckad limfog. Handrengöring: Loctites handrengöringsmedel 7850 och 7855 tar bort den tuffaste smuts och kan användas utan vatten.

Loctite Fett, Pastor

Loctite Fett, Pastor

Användningsområde: Fetter: Loctites fetter består av mineral och/eller syntetolja samt förtjockningsmedel. Tillsatser av additiv förbättrar egenskaperna och skyddar mot korrosion och oxidation samt ger förbättrad temperatur- och belastningsegenskaper.' Pastor: Loctites motagepastor förhindrar kärvning och korrosion hos komponenter som utsätts för aggressiva miljöer och extrema temperaturer.

Loctite Oljor, Ytbehandlingsprodukter

Loctite Oljor, Ytbehandlingsprodukter

Användningsområde: Oljor: Dessa produkter är baserade på mineral-,syntet-, och silikonolja och har ett brett användningsområde. Ytbehandlingsprodukter: Loctites ytbehandlingsprodukter förhindrar korrosion på utrustning under förvaring, löser fastrostade detaljer, driver ut fukt och ger torra smörjfilmer.

Loctite Reparationssatser

Loctite Reparationssatser

Loctite Doseringsutrustning

Loctite Doseringsutrustning

Användningsområde: Med Loctites doseringshjälpmedel erhålls en ren, exakt och kostnadseffektiv dosering som ökar produktionshastighet.

Loctite Tätningsprodukter

Loctite Tätningsprodukter

Användningsområde: En serie icke-härdande tätningsmedel som även kan användas i kombination med traditionella packningar.