Lundgrens Sverige

Återställ ditt lösenord

Slangklämmor Rostfritt

Mini ABA rostfri

Mini ABA rostfri

Teknisk beskrivning och egenskaper: ABA Mini har uppvikta bandkanter som skonar slangen den underliggande bandtungan är försedd med förstärkningsprägling. Muttern sitter kvar - fasthållen i örat även då skruven skruvats ut helt. En annan praktisk detalj är skruvens spårförsedda 6-kantskalle som gör att åtdragning kan ske med ABA:s böjbara hylsmejsel. Särskilt lämpliga är ABA Mini för små och tunnväggiga slangar.

Material: Rostfria: Alla delar i rostfritt stål SS 2333/AISI 304.

ABA Nova 9 mm Syrafast

ABA Nova 9 mm Syrafast

Teknisk beskrivning och egenskaper: ABA Nova 9 mm är en flexibel klämma som för mindre slangdimesioner är det bästa valet. Snäckhuset tillverkas genom en noggrant processtyrd automatisk motståndssvetsning. Husbotten är kort och den invändiga toleransen är några hundradels millimeter. Resultat, stort spännområde med bevarad rundhet och tätning.

Material: Syrafast: alla delar i syrafast stål SS 2343/AISI 316.

ABA Syrafasta 12 mm

ABA Syrafasta 12 mm

Teknisk beskrivning och egenskaper: Den syrafasta klämman tillverkad i det höghållfasta stålet SS 2343/AISI 316. Denna klämman besitter en av världens högsta spännkrafter p g a gängans utformning och ABA:s val av produktionsmetod. Klämman är ett måste där hög spännkraft och bästa korrosionsskydd behövs. För spårbarhet stämplas varje klämma med tillverkningsmånad och år. Mindre dimensioner se ABA Nova syrafast

Material: Alla delar av syrafast stål SS 2343/AISI 316.

EDIS SF W5 Slangklämma

EDIS SF W5 Slangklämma

Teknisk beskrivning och egenskaper: Den syrafasta klämman är tillverkad i det höghållfasta stålet AISI 316. Klämman är ett måste där bästa korrosionsskydd behövs.

Material: Alla delar av syrafast stål SS 2343/AISI 316.