Jobba hos oss

 

Lundgrens är alltid intresserade av duktiga medarbetare som kan vara med och skapa värden för den nordiska industrin. Hos oss erbjuds du stora möjligheter till utveckling tillsammans med kunniga och trevliga arbetskamrater. 

Skicka gärna din CV och en presentation av dig själv till vår HR chef Karin Andersson:  karin.andersson@lundgrenssverige.se

 

Just nu söker vi: 

 

Säljare Industri

Till huvudkontoret i Göteborg söker vi nu en Industrisäljare. Är du en kundfokuserad säljare med intresse för teknik och industri som trivs i en resultatorienterad roll? Då kanske det är dig vi söker!

Ansök till tjänsten HÄR!

Vi ser fram emot din ansökan!

 _______________________________________________________________________

Lagerarbetare, Skellefteå

Till vår enhet i Skellefteå söker vi nu en Lagerarbetare. Har du truckkort (lägst B1, B2) och tidigare erfarenhet från lagerarbete? Då kanske det är dig vi söker!

Skicka ett mail med ditt CV och en kort beskrivning av dig själv till vår platschef i Skellefteå, Mikael Dahlberg: mikael.dahlberg@lundgrenssverige.se

Välkommen med din ansökan!

 _______________________________________________________________________

  

Är du duktig på teknisk försäljning och jobbar inom branschen? Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med drivna personer inom vårt område.

Har du frågor kontakta vår försäljningschef Dennis Svensson, dennis.svensson@lundgrenssverige.se eller mejla din CV med en presentation till vår HR Karin Andersson, karin.andersson@lundgrenssverige.se

Privacy Settings 

This site tracks visits anonymously. Close this dialog to confirm you are happy with that, or find out more in the Cookies and privacy policy here.